Do you own a bus driver license? Would you like to serve in the tourism industry?

You will learn the necessary practical and communication skills that will make you an excellent tour bus driver.

COURSE CURRICULUM

Day 1

1.Gjendja Teknike e Autobuzit

2.Mirembajtja e Automjeteve

3.Udhetimi ne Autobuz – Siguria – Njoftimi I Klienteve

4.Kontrolli I dokumentacionit perpara nisjes

5.Cfare I duhet shoferit perpara nisjes me grup turistik

Day 2

1.Rregullat e pergjithshme per shoferin gjate udhetimit me grupe turistike

2.Ne pikat e parkimit

3.Për sigurinë e vet pasagjerët duhet

4.Rregullore per drejtimin e automjeteve

5.Kodi sjelljes dhe zbatimi I legjistacionit

Course Curriculum

No curriculum found !

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

TAKE THIS COURSE
 • 50.00
 • 2 Days
0 STUDENTS ENROLLED
  image13 image15

  Part of

  Setup Menus in Admin Panel

  X