You will learn how to operate computer reservation systems (CSR), analyze various types of travelers, transportation systems and vacations available all over the world. You will acquire knowledge about how to make the best travel arrangements and communication strategies you should use with customers.

You will get with the ins and outs of the industry, including high and low travel dates and the best time to travel to various locations, as well as how this affects prices and sales.

COURSE CURRICULUM

Day 1

Tourism Industry
 
Rendesia e industrise se turizmit, perfshirja jone ne sektorin e turizmit dhe kategorizimi i turizmit.

Day 2

 Airlines
 
Airlines me te cilat punojme, ndarja e tyre, destinacionet qe ofrojne dhe rregullat e pergjithshme mbi te cilat punojne.

Day 3

 Ferry Tickets, Insurances, FEDEX.
 
Kompanite me te cilat punojme per tragetet , destinacionet qe ofrojne dhe kushtet e tyre te bashkepunimit. Fedex, sherbim postar,kategorizim i destinacioneve ku punojne, formes se pageses dhe permasave te pakove postare.

Day 4

Hotels and Packages
 
Sistemet me te cilat punojme, kategorizim i njesive te akomodimit,si dhe paketat turistike qe ofrojme ne periudha te caktuara te vitit dhe jo vetem.

Day 5

Final exam
 
Finalizim i njohurive ne praktike, me ushtrime mbi temat e diskutuara gjate diteve te trajnimit.

Egidio Lame, Travel Agent Course August: 19.08 – 23.08.2019 
Trajnimi mu duk shume i nevojshem per nje agjent dhe teper i rendesishem sepse arritem te merrnim bazat.Ambjenti eshte shume i kendshem,kursantet e tjere dhe agjenti i cili e mbajti kursin ishin teper te sjellshem dhe te mirkuptueshem.Gjithcka shkoi shume mire dhe besoj qe cdo njohuri dhe minute e kaluar ne kete kurs ja vlejti.

Course Curriculum

No curriculum found !

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

TAKE THIS COURSE
 • 50.00
 • 5 Days
0 STUDENTS ENROLLED
  image13 image15

  Part of

  Setup Menus in Admin Panel

  X