loading

Qëndrueshmëria
& Zhvillimi

Turizëm i qëndrueshëm

Themeluar në frymën e Elite Travel Group, ne ndajmë fokusin e tyre rreth qëndrueshmërisë. Ne synojmë ta bëjmë të nesërmen pak më të mirë se të djeshmen dhe të jemi një burim pozitiviteti dhe frymëzimi për ata që kërkojnë turizmin si një mënyrë për të respektuar bukurinë natyrore dhe burimet e Shqipërisë.

 

Deklarata e misionit:

Ne vendosim të angazhohemi në procesin e certifikimit të qëndrueshmërisë për të mësuar, përmirësuar, zbatuar dhe promovuar praktika të mira të qëndrueshmërisë në aspektet sociale, mjedisore dhe ekonomike të biznesit tonë. Ne do të punojmë dhe do të ndërmarrim veprime për të maksimizuar ndikimet pozitive dhe për të minimizuar ndikimet negative të operacioneve tona. Ne synojmë ta bëjmë të nesërmen më të mirë se dje, të ndikojmë, frymëzojmë dhe respektojmë në mënyrë të barabartë me dinjitet anëtarët e ekipit tonë, klientët, furnizuesit dhe partnerët tanë, dhe të jemi shembull i praktikave më të mira në vendin tonë dhe në të gjithë rajonin.

Kjo politikë do të zbatohet për të gjitha operacionet, nga menaxhimi në nivelin ekzekutiv të kompanisë sonë.
Stafi, furnizuesit dhe partnerët pritet të mbajnë plotësisht objektivat sipas kësaj politike sa herë që është e mundur brenda buxheteve mbizotëruese.

Ne pranojmë se kemi ndikim të kufizuar mbi palët e treta. Ndërsa ne nuk mund t’i kontrollojmë vendimet e këtyre palëve, ne angazhohemi t’i edukojmë ata për politikën tonë dhe t’i inkurajojmë ata që t’i përafrojnë praktikat e funksionimit me objektivat e politikave..

Regjistrohuni ne newsletter per t’u

njoftuar rreth ofertave dhe lajmeve të fundit.

© 2021 Elite Academy | NUIS L03321203G | PIC No. 893625305 | Powered by Elite Coaching