loading

Blog

Gjërat e mëdha asnjëherë nuk bëhen nga një person i vetëm. Ato bëhen nga një grup njerëzish. Ne jemi ai grup!

SUSTAINABLE-FUTURE

Postuar më 11 Mar 2021

KURRIKULA PËR SHKOLLAT VET BUJQËSORE NË SHQIPËRI

Një nga qëllimet kryesore të SpoonbillNest është të përmirësojë kurrikulën shkollore, veçanërisht për shkollat profesionale…

Eventet dhe e Ardhmja

Mësoni rreth eventeve të ardhshme dhe më tepër.

Rreth nesh

Elite Travel ofron trajnime specifike, të cilat përshtaten posaçërisht me nevojat e sektorëve të turizmit dhe mikpritjes, të cilat karakterizohen nga një kombinim i formimit teorik dhe praktik, bazuar në parimet e studimit dual.

Regjistrohuni në newsletter 

për t`u njoftuar rreth ofertave dhe lajmërimeve të fundit.

© 2021 Elite Academy | NUIS L03321203G | PIC No. 893625305 | Powered by Elite Coaching