loading

Lajme & Blog

Gjërat e mëdha në biznes nuk bëhen kurrë nga një person. Ato kryhen nga një ekip njerëzish. Ne kemi atë grup dinamik njerëzish!

Alem Bedhija

Bazat e AutoCAD

AutoCAD-i është një softuer dizajni kompjuterik me përdorim të gjerë në inxhinieri, arkitekturë dhe industrinë e ndërtimit për të krijuar dizajne 2D dhe 3D. në […]

Read More…

Lexo më shumë
Kristian Zara

Zhvillues Front-End

Krijon paraqitjen vizuale për aplikacionet dhe ndërveprimin dixhital duke përdorur JavaScript, HTML, CSS, etj. Rreth Zhvilluesit Front-End  Në lidhje me zhvillimet shkencore kompjuterike, ne kemi […]

Read More…

Lexo më shumë
IT-Mbështetje Teknike
Kristian Zara

Asistencë Teknike IT

Asistencë teknike për klientët nëpërmjet telefonit ose internetit. Në këtë artikull, do të shohim nga afër përgjegjësitë e rolit të Asistent Teknik IT, si dhe […]

Read More…

Lexo më shumë
Shërbimet e Akademisë Alite
Kristian Zara

Aftësitë e Manaxherit të Projektit dhe Shërbimit të Klientit janë  Përparësi për Teknikët IT

Projekti teknik, gjithashtu projektet në përgjithësi, kërkon një kombinim të aftësive të teknologjisë, biznesit dhe komunikimit në një sintezë profesionale. Këto aftësi të shoqëruara nga një qëndrim i ftohtë ndaj kokës janë thelbësore për të zhvilluar dhe mbajtur oraret duke siguruar që ju të përmbushni etapat. […]

Read More…

Lexo më shumë
Profesionalizmi
Kristian Zara

Lista e profesionalizmit për tekinkët e IT

Teknologjia tashmë ka shtrirje të gjerë dhe është e njohur në çdo industri, biznes, institucion shtetëror dhe edukues. Prandaj, transformimi teknologjik është në krye të çdo sistemi dhe mjedisi ku ne punojmë. Edhe se punëdhënësit kërkojnë të punësojnë njerëz me aftësi të larta profesionalizmi, dhe kjo mund të duket si stresuese dhe tepër e vështirë, të gjithë kemi mundësinë të zhvillohemi në vetëvete dhe të arrijmë majat e sukseit. […]

Read More…

Lexo më shumë
Albania Vet schools
Kei Vrapi

KURRIKULA PËR SHKOLLAT VET BUJQËSORE NË SHQIPËRI

Bujqësia e Qëndrueshme është një kurs një vjeçar prej 216 orësh, me fokus në ruajtjen e vendeve dhe proceseve për qëndrueshmërinë, dhe zhvillimin e ardhshëm. Kursi mbulon tema të tilla si ruajtja dhe menaxhimi i tokës, kullimi i tokës dhe furnizimi me ujë, menaxhimi i pajisjeve të fermave dhe shumimi i qëndrueshëm i bimëve. […]

Read More…

Lexo më shumë

Evente & Ardhmja

Mësoni për ngjarjet që do të vijnë dhe më shumë.

Rreth Nesh

Elite Academy ofron trajnime specifike për industrinë që përshtaten veçanërisht me nevojat e sektorëve të turizmit dhe hotelerisë dhe karakterizohen nga një kombinim i trajnimit teorik dhe praktikës së drejtpërdrejtë, bazuar në parimet e studimit të dyfishtë.

Regjistrohuni në newsletter

për t`u njoftuar rreth ofertave dhe lajmërimeve të fundit.

© 2021 Elite Academy | NUIS L03321203G | PIC No. 893625305 | Powered by Elite Coaching