loading

Nga njohuri
në eksperiencë

Trajnim në klasë

Nisni me njohuritë dhe udhëzimet bazë mbi profesionin.

Eksperiencë praktike dhe certifikim

Ushtrimet praktike dhe provimi përfundimtar do të përmirësojnë dhe testojnë aftësitë e fituara gjatë trajnimit teorik.

Filloni punë

Jeni gati për të zbatuar njohuritë tuaja në praktikë, duke nisur me profesionin që ju keni zgjedhur.

Kategoritë e kurseve

Nëse po kërkoni një kurs ose trajnim specifik, shfletoni katalogun më poshtë.

Trajnerët tanë

Trajnerët tanë me përvojë, janë të diplomuar/certifikuar dhe profesionistë të suksesshëm në fushat respektive.

Eventet dhe e Ardhmja

Mësoni rreth eventeve të ardhshme dhe më tepër.

Rreth nesh

Elite Travel ofron trajnime specifike, të cilat përshtaten posaçërisht me nevojat e sektorëve të turizmit dhe mikpritjes, të cilat karakterizohen nga një kombinim i formimit teorik dhe praktik, bazuar në parimet e studimit dual.

Regjistrohuni në newsletter 

për t`u njoftuar rreth ofertave dhe lajmërimeve të fundit.

© 2021 Elite Academy | NUIS L03321203G | PIC No. 893625305 | Powered by Elite Coaching