loading

Kursi i Zhvillimit Profesional në Programim, Java (Oracle)

Agjensia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, në bashkëpunim me Oracle Academy, Ministrinë e Financave dhe Elite Academy, ka hapur aplikimet për kursin e formimit profesional “Java (Oracle)”.
Ky kurs paraqet një mundësi të shkëlqyer për formim, zhvillim dhe punësim.
Java është një nga gjuhët e programimit më të kërkuara në industri të ndryshme si financa, teknologjia, arsimi, shërbimet mjekësore dhe sektori qeveritar.

Mos humbisni këtë mundësi për të filluar karrierën tuaj në botën e programimit!

Java (Oracle) është i përshtatshëm për:

  • Individët që kanë përfunduar shkollën e mesme ose ciklin Bachelor në një nga degët në Matematikë dhe Informatikë.
  • Personat që janë në kërkim të punës.
  • Mundësi e shpejtë për punësim të menjëhershëm, përfshirë praktikën e paguar (për ata që kanë rezultate të larta).
  • Individët që dëshirojnë të zhvillojnë karrierën e tyre në fushën e programimit.
    Kursi fillon të henen, më datën 4 dhjetor 2023 dhe ka një afat prej 3 muajsh. Klasat do të zhvillohen pranë ambjenteve të Elite Academy.

Adresa: Rr. “Kozma Naska”, Nr: 33/6, Elbasan

Për të aplikuar, ju lutemi klikoni në linkun më poshtë:

https://hr.etg.al/Trainings/StudentApply/234

Subscribe to our newsletter.

Get our latest offers and News.

© 2021 Elite Academy | NUIS L03321203G | PIC No. 893625305 | Powered by Elite Coaching

Kursi i Zhvillimit Profesional në Programim, Java (Oracle)

Agjensia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, në bashkëpunim me Oracle Academy, Ministrinë e Financave dhe Elite Academy, ka hapur aplikimet për kursin e formimit profesional “Java (Oracle)”. Ky kurs paraqet një mundësi të shkëlqyer për formim, zhvillim dhe punësim. Java është një nga gjuhët e programimit më të kërkuara në industri të ndryshme si financa, […]

Read More…